opleidingen

Bedrijfsveiligheid waarborgen? Wij helpen je met onze veiligheidsopleidingen

De meeste van onze opleidingen behaal je (samen met je collega’s) binnen een dag. Dit is mogelijk door onze blended- learning methode waarbij de theorie wordt aangeboden door onze e-learning. Hierna zal de praktijkdag plaatsvinden.

Praktijkgerichte veiligheidstraining

Wij vinden het belangrijk dat de drempel om eerste hulp te verlenen zo laag mogelijk is en daarom is de opleiding praktijkgericht en schenken wij veel aandacht aan jouw zelfvertrouwen.

BHV cursus

De BHV’er heeft de belangrijke taak binnen de organisatie. Er wordt van de BHV specialist verwacht dat deze in geval van calamiteiten veilig en adequaat kan handelen.

Om jou en je collega’s goed voor te bereiden op deze taak, komen tijdens de opleiding alle aspecten aan bod waar een BHV’er mee te maken kan krijgen.

BHV cursus Kind & Omgeving

De certificatieregeling Bedrijfshulpverlening Module Kind en Omgeving is enkele jaren geleden ontwikkeld voor BHV-ers in kinderrijke omgevingen (kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, primair onderwijs, speelparadijs, pannenkoekenhuis, e.d.).

Zowel in het LEH-deel (levensreddende handelingen) als het BOC-deel (brand, ontruimen en communicatie) zijn kinderspecifieke elementen opgenomen.

B-VCA, VOL-VCA, OF VIL-VCU. WAT ZIJN DE VERSCHILLEN?

Bij Veiligheidsscholing.nl behaal je jouw VCA-diploma. Voor je begint moet je weten welke VCA-diploma’s je dient te behalen en waar je het diploma voor gaat gebruiken.

VCA certificaat behalen

Wil jij als aannemer aan de slag? Ben je leidinggevende in de bouw? Of ben je intercedent bij een uitzendbureau in de techniek? Dan dien je in de meeste gevallen in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat.

Bij Veiligheidsscholing.nl leer door middel van e-learning. Vervolgens doe je examen op een door jou gekozen moment, op een van de examenlocaties.

EHBO cursus

Van een kleine verwonding tot ernstige levensbedreigende situaties. Weet jij wat je moet doen? Verleen jij eerste hulp bij ongelukken aan kinderen en volwassenen? Veiligheidsscholing.nl verzorgd landelijk erkende EHBO-cursussen.

Reanimatie/AED Cursus

Met deze cursus reanimatie & AED cursus leer je in slechts 3,5 uur hoe je moet reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Hierbij leer je ook hoe je een AED apparaat moet bedienen.

Met lesmateriaal en het certificaat krijg je van Veiligheidsscholing.

Oplossingen op maat voor jouw bedrijf nodig?

Onze veiligheidsopleidingen kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Samen bespreken we de wensen op basis van verplichte veiligheidscertificeringen en de bijbehorende regels.

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden en nemen jouw stap voor stap mee naar een op maat gemaakt product voor jouw en je collega’s.