BEDRIJFSNOODPLAN

Advies over een bedrijfsnoodplan

Stel het gaat ineens echt mis? Een ongeval (groot of klein), er ontstaat brand, of andere gebeurtenissen. Wat is het plan? Dat plan noemen we het bedrijfsnoodplan. In het bedrijfsnoodplan staan een aantal onderdelen beschreven.

Het BHV-plan voor de hulpverlening, maar ook zaken die ervoor zorgen dat de bedrijfsvoering na een incident weer veilig doorgang kunnen vinden. Voor het opstellen van het bedrijfsnoodplan dient de veiligheid in kaart te zijn gebracht met de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RIE). In de RIE staan scenario’s beschreven waarmee je de basis legt voor jouw bedrijfsnoodplan.

In het bedrijfsnoodplan neem je ook het ontruimingsplan en mogelijke trainingsscenario’s op. Deze dien je ook te blijven trainen door middel van diverse veiligheidscursussen zoals BHV en ontruimingsoefeningen.

Hulp nodig bij het opstellen van het bedrijfsnoodplan en/of de RIE? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ons tarief?

Het opstellen van jouw bedrijfsnoodplan is maatwerk.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Na een kennismaking ontvang je altijd een uitgebreide offerte.

Oplossingen op maat voor jouw bedrijf nodig?

Onze veiligheidsopleidingen kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Samen bespreken we de wensen op basis van verplichte veiligheidscertificeringen en de bijbehorende regels.

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden en nemen jouw stap voor stap mee naar een op maat gemaakt product voor jouw en je collega’s.