RISICO INVENTARISATIE & EVALUATIE

Advies over een RIE

Het inzichtelijk maken en regelen van de veiligheid binnen een bedrijf begint met de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Met de RIE maak je een overzicht in de stand van zaken waar het gaat om veiligheid binnen jouw bedrijf.

In zo’n RIE worden alle processen, risico’s en verantwoordelijkheden overzichtelijk in kaart gebracht. Deze punten kunnen een aanleiding vormen om verbeteringen door te voeren.

Naast deze belangrijke inventarisatie is een RIE ook verplicht voor alle bedrijven met personeel. Met de informatie uit de RIE dient ook het Bedrijfsnoodplan te worden opgesteld.

Een RIE kan je zelf opstellen, of laten doen door de preventiemedewerker van het bedrijf. Het kan toch snel wat complexer worden. Veiligheidsscholing.nl werkt samen met verschillende veiligheidskundigen. Samen verzorgen we jouw RIE tot in de puntjes. In veel gevallen dient de RIE getoetst te worden. Door onze directe lijn met (arbo)kerndeskundigen verzorgen wij ook deze stap.

Ons tarief?

Het opstellen van de RIE is maatwerk.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Na een kennismaking ontvang je altijd een uitgebreide offerte.

Oplossingen op maat voor jouw bedrijf nodig?

Onze veiligheidsopleidingen kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Samen bespreken we de wensen op basis van verplichte veiligheidscertificeringen en de bijbehorende regels.

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden en nemen jouw stap voor stap mee naar een op maat gemaakt product voor jouw en je collega’s.