VEILIGHEIDSSCAN

Advies over een veiligheidsscan

Stel je heb lang geleden heel veel aandacht besteed aan alle veiligheidszaken binnen jouw onderneming. Dat geeft een goed gevoel. Maar is alles nog wel op-to-date? Zijn eventuele nieuwe collega’s wel op de hoogte? Is de bedrijfsvoering nog wel het zelfde als op het moment dat je voor het laatst bezig bent geweest met de veiligheid en protocollen?

Bij veel bedrijven zijn bijvoorbeeld de RIE en/of bedrijfsnoodplan inmiddels gedateerd. Bij een controle van de arbeidsinspectie, of erger, wanneer er een bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden, heb je daar niet veel aan. Het is belangrijk om ten alle tijden recente informatie en afspraken te kunnen tonen en nog belangrijker, uit te kunnen voeren.

Wij helpen jou graag door het uitvoeren van een veiligheidsscan. Samen kijken we naar het bedrijf door middel van een rondgang, bekijken we de RIE en het bedrijfsnoodplan. Ook de opleidingen van medewerkers zoals bijvoorbeeld BHV komen hierbij aan bod. Hierna volgt een rapportage, eventuele aanbevelingen en een plan van aanpak. Dit alles door de veiligheidskundige waarmee wij samenwerken.

Ons tarief?

Een veiligheidsscan is maatwerk.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Na een kennismaking ontvang je altijd een uitgebreide offerte.

Oplossingen op maat voor jouw bedrijf nodig?

Onze veiligheidsopleidingen kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Samen bespreken we de wensen op basis van verplichte veiligheidscertificeringen en de bijbehorende regels.

Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden en nemen jouw stap voor stap mee naar een op maat gemaakt product voor jouw en je collega’s.